DE PRAKTIJK IS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN MET KLACHTEN AAN HET BEWEGINGSAPPARAAT. DE THERAPEUTEN BEHANDELEN AANDOENINGEN VAN ALLE GEWRICHTENEN BEGELEIDEN OOK MENSEN NA EEN OPERATIE EN MENSEN MET EEN CHRONISCHE AANDOENING. DOOR DE DIVERSE SPECIALISATIES KAN DE PRAKTIJK EEN BELANGRIJKE ROL SPELEN IN HET GEZOND WORDEN EN GEZOND BLIJVEN VAN PERSONEN.     


DE EERSTE AFSPRAAK WORDT EEN INTAKE, SCREENING EN ONDERZOEK GEDAAN. VERVOLGENS WORDEN DE DOELSTELLINGEN BESPROKEN EN KAN ER MET DE BEHANDELING GESTART WORDEN. DEZE BEHANDELING KAN HEEL DIVERS ZIJN. VAN MASSAGE TOT PERSONAL TRAINING, VAN TAPEN TOT MOBILISEREN, VAN PRE-OPERATIEF TOT REVALIDATIE. 

WIJ VRAGEN U IN VERBAND MET DE HYGIENE OM VAN TE VOREN TE DOUCHEN EN ZELF EEN GROTE EN EEN KLEINE HANDDOEK MEE TE NEMEN. NA ELKE BEHANDELING WORDT DE TAFEL ETC GEREINIGD.


FYSIO FAST FIT HEEFT IN 2021 MET DE MEESTE VERZEKERINGEN CONTRACTEN. UW BEHANDELING WORDT DAN RECHTSTREEKS VERGOED DOOR UW ZORGVERZEKERAAR, MITS U EEN AANVULLENDE VERZEKERING HEEFT.  ANDERS KUNT DE BEHANDELING ZELF DECLAREREN BIJ UW ZORGVERZEKERAAR. BIJ EEN BASISVERZEKERING BETAALD U DE BEHANDELING ZELF. (ZIE TARIEVEN) INDIEN U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN CHRONISCHE CODE WORDEN DE EERSTE 20 BEHANDELINGEN UIT UW AANVULLENDE PAKKET GEDECLAREERD. DAARNA, VANAF DE 21 STE BEHANDELING VANUIT DE BASISVERZEKERING.  ZIE OOK WWW.DEFYSIOTHERAPEUT.COM 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info