Fysio Fast Fit & Fitness Studio Slootdorp

Fysio Fast Fit is opgericht in 2011 door Margreet Louwerse. Na jarenlang de fysio praktijk in een sportschool in Wieringerwerf te hebben gevestigd, werd het tijd voor uitbreiding met een eigen Fitness Studio in Slootdorp. De corona tijd gaf ons alle tijd om deze te bouwen. En zo werd er snel een gedeelte van het bouwbedrijf van mijn man, Jos de Jong, opgeofferd voor de Fitness Studio. Zo konden we onze hobbies mooi combineren.

Fysio Fast Fit en Fitness Studio Slootdorp is een gezellige fitness studio met een fysio praktijk waar we met een klein team goed samenwerken. Naast fysiotherapie kunt u terecht voor sport- en ontspanningsmassages, personal trainingen, small group training, pilates, revalidatie, topsport begeleiding en uiteraard kunt u lekker zelf fitnessen zonder begeleiding.

Begin 2024 starten we ook met leefstijl coaching en Orthomoleculaire Voeding. Soms lopen mensen vast met hun training of herstellen de blessures niet of lukt het niet om af te vallen. Met deze coaching kunnen we mensen beter adviseren en begeleiden.

Snel Fit Zijn? Meld je nu alvast aan voor het nieuwe jaar!!