Small Group Training

Fysio Fast Fit biedt meerdere groepslessen aan voor alle niveaus. Omdat wij staan voor persoonlijke begeleiding en onze trainingsruimte niet heel groot is, is het maximum per groepsles 12 personen. Opgeven voor Small Group Training is verplicht.

Fast Fit

Fast Fit is een groepsles van 60 min waarin wordt gewerkt aan de algehele conditie en kracht, De oefeningen zijn geen enkele week hetzelfde maar altijd gefocust op het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en kracht. U wordt in een groepje van maximaal 12 personen begeleid door trainer Jos de Jong.

Fast Fit PRO

Fast Fit PRO is voor de mensen die extra uitdaging zoeken en al veel ervaring hebben met kracht en/of conditie training. De oefeningen uit deze groepsles komen voort uit CrossFit, gewichtheffen en bootcamp. De les wordt gegeven door Dion Wolters

Fast Fit YOUNG

Fast Fit YOUNG is voor de kleinste sportievelingen. Kinderen die naast hun sport willen werken aan hun conditie en kracht of het leuk vinden om te klimmen, klauteren, rennen en springen kunnen zich op vrijdag aansluiten bij deze kids les. Fast Fit YOUNG is voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud en wordt gegeven door trainer Bridget de Jong.

Medisch Fit

Speciaal voor ouderen en mensen die willen revalideren bieden wij een les aan die focust op balans, coördinatie, kracht en conditie. De oefeningen in de les zijn rustig en afgestemd op uw eigen niveau. Het sociale aspect bij deze les is erg belangrijk! Fysiotherapeut Margreet Louwerse zal u een voldaan gevoel na de training en een beetje gezelligheid geven.

Pilates

Bij deze pilatesles werkt u bij fysiotherapeut Margreet Louwerse 45 min lang aan core stability door middel van oefeningen voor de buik, onderrug, been, borst en schouderspieren. We maken meestal gebruik van een grote pilatesbal om de balans en houding te verbeteren. Deze les is niet hartslag verhogend is maar zorgt wel voor verzuring en dus versterking van voornamelijk de buik en rugspieren. De les is ook tevens geschikt voor mensen die aan hun rugklachten willen werken.

Pilates Gevorderden

Deze pilatesles is wat meer uptempo voor mensen die wat meer uitdaging en power zoeken in de Pilates. Naast de grote pilatesbal worden ook regelmatig andere accessoires (zoals pilatesring/sandbag) toegevoegd om de les zwaarder en moeilijker te maken. Deze les is gemiddeld tot vrij intensief waarbij de hartslag ook omhoog gaat. De les is geschikt voor iedereen zonder extreme blessures en wordt gegeven door Margreet Louwerse.

FAST FIT PRO