Team Fysio Fast Fit

Team Fysio Fast Fit is een klein team(een familiebedrijf) met kennis van (personal)training, revalidatie, voeding en herstel en blessures.

Margreet Louwerse

Fysiotherapeut

Ik ben Margreet Louwerse, eigenaar van Fysio Fast Fit sinds 2011 en sinds april 2020 ook een eigen trainings- en fysio ruimte in Slootdorp. Ik werk sinds 1999 in de fysiotherapie . Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende studies over beweeggroepen gedaan, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart en Vaatziekten. Daarnaast heb ik de opleiding medisch personal trainer gedaan en verschillende cursussen zoals pilates, deep dry needling, tapetechnieken (4xT) en myofasciale release. Naast de Fysiotherapie behandelingen verzorg ik de pilates lessen voor gevorderden en begeleid ik stagiaires van de HVA.

Jos de Jong

Trainer

Ik ben Jos de Jong. De meeste mensen kennen mij misschien van mijn Bouwbedrijf. Naast mijn werk heb ik al heel lang een grote passie voor fitness. Toen Margreet in april 2020 haar tweede praktijk en trainingsstudio startte ben ik twee avonden per week de groepsles Fast Fit gaan verzorgen. Inmiddels is dit al 4 avonden per week geworden, maar ik vind het fantastisch om mijn passie te delen met anderen, het geeft mij energie als ik mensen elke week een klein stapje vooruit zie gaan. Ook geef ik personal trainingen. Iedereen heeft zo zijn eigen doel en als ik die persoon daarmee kan helpen geeft me dat zelf ook veel energie.

Bridget de Jong

Trainer & Masseur

Ik ben Bridget de Jong. Ik ben in september 2021 begonnen als stagiaire en volgde de opleiding ontspanningsmassage. Momenteel heb ik de opleiding ontspanningsmassage afgerond en werk ik 2 dagen in de week bij Fysio Fast Fit. Ik verzorg de kids lessen op vrijdag en assisteer bij de medisch fitness. Daarnaast geef ik sport- en ontspanningsmassages. Ik wil graag verder in dit vak en daarom start ik in September met de Sportmassage opleiding. Verder vind ik het leuk om mensen te begeleiden. Ik doe zelf ook actief aan fitness. Daarnaast ligt mijn passie bij dieren, vooral honden. Vissen in de natuur vind ik ook erg leuk.