Team Fysio Fast Fit

Team Fysio Fast Fit is een klein team van trainers met kennis van voeding, revalidatietraining, personal training en meer. Aan het hoofd van deze trainers staat fysiotherapeut Margreet Louwerse. Hieronder stellen ze zich kort aan u voor.

Margreet Louwerse

Fysiotherapeut

Ik ben Margreet Louwerse, eigenaar van Fysio Fast Fit sinds 2011 in Wieringerwerf en sinds april 2020 ook een eigen en tweede trainings- en fysio ruimte in Slootdorp. Ik werk sinds 1999 in de fysiotherapie . Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende studies over beweeggroepen gedaan, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart en Vaatziekten. Daarnaast heb ik de opleiding medisch personal trainer gedaan en verschillende cursussen zoals pilates, deep dry needling, tapetechnieken (4xT) en myofasciale release.

Dion Wolters

Trainer/voeding

Mijn naam is Dion Wolters, ik ben momenteel aan het afstuderen als Diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met krachtsport en zoek hierin altijd naar uitdagingen voor mijzelf. Die uitdagingen wil ik graag ook met u aangaan. Ik kan u helpen bij afvallen, aankomen, spieropbouw, voeding en training bij ziektebeelden en kan voor u een training of voedingsschema op maat maken. Buiten hulp bij uw voeding én personal training geef ik op dinsdag en donderdagavond de bootcamp.

Robin Post

Trainer/masseur

Ik ben Robin Post en werk naast mijn studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam voor Fysio Fast Fit. In 2019 studeerde ik af aan het CIOS in Heerenveen/Leeuwarden waar ik mij heb gespecialiseerd in sport, bewegen en gezondheid. Ik leerde over conditie en krachttraining, voeding en training voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. Daarnaast behaalde ik op het CIOS mijn buitensportinstructeur, fysiek en mentaal coachen en sportmassage diploma’s.

De afgelopen 6 jaar werkte ik als fitnessinstructeur en gaf ik verschillende groepslessen zoals bodypump, pilates, bootcamp, crossfit en aerobics. In mijn vrije uren ben ik te vinden op de atletiekbaan of het krachthonk.

Voor personal training, pilates, bootcamp of een stevige spiermassage zie ik u graag bij Fysio Fast Fit!

Nick Beemsterboer

Trainer

Ik ben Nick Beemsterboer en werkzaam als medisch personal trainer bij Fysio Fast Fit. Ik studeerde af aan de ALO in Amsterdam en heb minor fysiotherapie gedaan waar ik mij specialiseerde in schouderklachten. Bij Fysio Fast Fit breng ik voornamelijk de oudste en jongste mensen uit onze samenleving in beweging. Kinderen met een motorische achterstand kan ik binnen een aantal weken vooruitgang laten boeken. Ook haal ik veel voldoening uit het fit houden van ouderen. Ik maak veel gebruik van stabiliteit en weerbaarheidstraining afgestemd op ieder zijn eigen niveau.

Jos de Jong

Trainer

Ik ben Jos de Jong. De meeste mensen kennen mij misschien van mijn Bouwbedrijf ‘Jos de Jong Bouw’. Naast mijn werk heb ik al heel lang een grote passie voor fitness en gezondheid. Toen Margreet in april 2020 haar tweede praktijk en trainingsstudio startte ben ik twee avonden per week de groepsles Fast Fit gaan verzorgen. Ik vind het fantastisch om mijn passie te delen met andere, het geeft mij energie als ik mensen elke week een klein stapje vooruit zie gaan. Ook geef ik een paar uur per week personal training waar ik mij voornamelijk focus op oefeningen met de TRX, twee banden die je vasthoud waar je een groot scala aan oefeningen mee kunt doen, goed voor het hele lichaam!