Team Fysio Fast Fit

Team Fysio Fast Fit is een klein team van trainers met kennis van voeding, revalidatietraining, personal training en meer. Aan het hoofd van deze trainers staat fysiotherapeut Margreet Louwerse. Hieronder stellen ze zich kort aan u voor.

Margreet Louwerse

Fysiotherapeut

Ik ben Margreet Louwerse, eigenaar van Fysio Fast Fit sinds 2011 en sinds april 2020 ook een eigen trainings- en fysio ruimte in Slootdorp. Ik werk sinds 1999 in de fysiotherapie . Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende studies over beweeggroepen gedaan, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart en Vaatziekten. Daarnaast heb ik de opleiding medisch personal trainer gedaan en verschillende cursussen zoals pilates, deep dry needling, tapetechnieken (4xT) en myofasciale release. Naast de Fysiotherapie behandelingen verzorg ik de pilates lessen voor gevorderden en begeleid ik stagiaires van de HVA.

Dion Wolters

Trainer/voeding

Ik ben Dion Wolters, gespecialiseerd in sport en voeding. Op dinsdag, donderdag en zondag werk ik bij Fysio Fast Fit. Ik verzorg de bootcamp lessen, de Fast Fit lessen en geef Personal training. Ik vind het erg leuk om mensen te trainen en helpen hun doel te behalen . Daarnaast train ik zelf ook elke dag minstens 2 uur in de sportschool. Dat is echt mijn passie.

Nick Beemsterboer

Trainer

Ik ben Nick Beemsterboer en werkzaam als medisch personal trainer bij Fysio Fast Fit. Ik studeerde af aan de ALO in Amsterdam en heb minor fysiotherapie gedaan waar ik mij specialiseerde in schouderklachten. Bij Fysio Fast Fit breng ik voornamelijk de oudste en jongste mensen uit onze samenleving in beweging. Kinderen met een motorische achterstand kan ik binnen een aantal weken vooruitgang laten boeken. Ook haal ik veel voldoening uit het fit houden van ouderen. Ik maak veel gebruik van stabiliteit en weerbaarheidstraining afgestemd op ieder zijn eigen niveau.

Jos de Jong

Trainer

Ik ben Jos de Jong. De meeste mensen kennen mij misschien van mijn Bouwbedrijf ‘Jos de Jong Bouw’. Naast mijn werk heb ik al heel lang een grote passie voor fitness. Toen Margreet in april 2020 haar tweede praktijk en trainingsstudio startte ben ik twee avonden per week de groepsles Fast Fit gaan verzorgen. Inmiddels is dit al 3 avonden per week geworden, maar ik vind het fantastisch om mijn passie te delen met anderen, het geeft mij energie als ik mensen elke week een klein stapje vooruit zie gaan. Ook geef ik een paar uur per week personal training waar ik mij voornamelijk focus op oefeningen uit de cross fit , waar je een groot scala aan oefeningen mee kunt doen, zeer goed voor het hele lichaam en weinig mensen zijn ermee bekend.

Rhian Olij

Stagiar

Mijn naam is Rhian Olij (21). Momenteel volg ik de opleiding tot fysiotherapeut op de hogeschool van Amsterdam. Ik zit in het tweede jaar en heb het erg naar mijn zin. Van 4 april tot 3 juni 2022 ben ik aanwezig bij Fysio Fast Fit om jullie advies en trainingen te geven. Zelf ben ik ook veel bezig met sport. Ik voetbal 3 keer per week bij vvNieuwe Niedorp. Daarnaast ga ik 2 a 3 keer per week naar de sportschool in Schagen. Ik vind het leuk om met mensen te werken en om samen persoonlijke doelen te behalen. Ik heb er super veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien!

Bridget de Jong

Stagiar

Ik ben Bridget de Jong. Sinds September 2021 loop ik 2 dagen stage bij Fysio Fast Fit. Ik vind dit erg leuk en wil ook graag verder in dit vak. Momenteel heb ik de opleiding ontspanningsmassage afgerond en werk ik 1 dag in de week bij Fysio Fast Fit. Ik verzorg de kids lessen op vrijdag en assisteer bij de medisch fitness. Daarnaast verzorg ik af en toe een massage. In September start ik met de Sportmassageopleiding. Verder vind ik het leuk om mensen te begeleiden. Ik doe zelf ook actief aan fitness en ligt mijn passie bij dieren, vooral honden. Vissen in de natuur vind ik ook erg leuk.