Small Group Training

Fysio Fast Fit biedt meerdere groepslessen aan voor alle niveaus. Omdat wij staan voor persoonlijke begeleiding en onze trainingsruimte niet heel groot is, is het maximum per groepsles 6 personen. Opgeven voor Small Group Training is verplicht.

Fast Fit

Fast Fit is een groepsles van 60min waarin wordt gewerkt aan de algehele conditie en kracht. De oefeningen zijn geen enkele week hetzelfde maar altijd gefocust op het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. U wordt in een groepje van maximaal 6 personen begeleid door trainer Jos de Jong.

Fast Fit PRO

Fast Fit PRO is voor de mensen die extra uitdaging zoeken en al veel ervaring hebben met kracht en/of conditie training. De oefeningen uit deze groepsles komen voort uit CrossFit, gewichtheffen en bootcamp.

Fast Fit YOUNG

Fast Fit YOUNG is voor de kleinste sportievelingen. Kinderen die naast hun sport willen werken aan hun conditie en kracht of het leuk vinden om te klimmen, klauteren, rennen en springen kunnen zich op vrijdag aansluiten bij deze kids les. Fast Fit YOUNG is voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud en wordt gegeven door trainer Robin.

Fast Fit SENIOR

Speciaal voor ouderen bieden wij een senior les aan die focust op balans, coördinatie, kracht en conditie. De oefeningen in de senior les zijn rustig en afgestemd op uw eigen niveau. Het sociale aspect bij deze les is erg belangrijk! Trainer Nick zal u een voldaan gevoel na de training en een beetje gezelligheid.

Pilates

Bij Pilates werkt u bij trainer Robin een uur lang aan core stability door middel van oefeningen voor de buik, onderrug, been, borst en schouderspieren. We maken zo nu en dan gebruik van een grote yogabal om de balans en houding te verbeteren. Pilates is een les die niet hartslag verhogend is maar wel zorgt voor verzuring en dus versterking van voornamelijk de buik en rugspieren.