Personal Training

Fysio Fast Fit staat voor persoonlijke begeleiding om elke oefening optimaal uit te voeren. Met onze eigen trainingsstudio traint u altijd in een rustige sfeer waar alle facetten aanwezig zijn om uw doel te behalen!

Sinds april 2020 beschikken wij over een eigen privé trainingsstudio in Slootdorp. Op deze locatie bieden wij personal trainingen aan. Om u beter te leren kennen en de training af te stemmen op uw wensen en behoeften wordt er gestart met een intake gesprek waarin we een beeld kunnen schetsen van uw huidige gesteldheid en het doel dat u wilt bereiken. Daarbij kunt u gebruiken maken van lichaamsmetingen die als startpunt wordt aangehouden om vervolgens elke 6-8 weken opnieuw te meten, zo worden resultaten bijgehouden en stellen we het trainingsplan bij mocht dat nodig zijn. De lichaamsmetingen zijn nooit verplicht maar wel aan te raden.

Na de intake maakt een van onze trainers een doelgericht plan en zal u adviseren over het aantal trainingen per week. Uiteindelijk maakt u de keuze hoe vaak u komt trainen en hoe lang. De trainingen worden dan aangepast aan uw wensen. Omdat onze trainingsruimte in Slootdorp privé is, is het nooit druk en heeft de trainer zijn volle aandacht om u te begeleiden naar uw doel!

Personal training is voor iedereen geschikt. Ook topsporters kunnen voor extra kracht, coördinatie en/of conditie training een aanvraag doen voor personal training. Datzelfde geldt voor kinderen, ouderen, ervaren én onervaren sporters.

Personal Training slechts 29,50 voor 45 minuten