Over ons

Fysiotherpeuten

Margreet Louwerse, eigenaar Fysio Fast Fit 

sinds 2011 in Wieringerwerf en sinds kort ook een eigen en tweede  trainings- en fysio ruimte in Slootdorp. Verder werk ik  sinds 1999 in de fysiotherapie . Ik heb verschillende studies over beweeggroepen gedaan, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart en Vaatziekten. Daarnaast heb ik de opleiding medisch personal trainer gedaan en verschillende cursussen zoals pilates, deep dry needling, tapetechnieken (4xT) en myofasciale release.  

In mijn vrije tijd besteed ik ook veel aandacht aan mijn gezin en de hond, doe ik veel aan sporten, zoals joggen in het bos, mountainbiken in natuurgebieden, in de winter skiën, en fitness en bootcamp oefeningen. 


De trainers

Nick Beemsterboer, medisch personal trainer  

Ik deed in 2016 mijn eindstage bij Fysio Fast Fit. Ook heb ik daar een handleiding sport en spel gemaakt over de schouder. Met name hoe je door impliciet leren de Range of Motion kan verbeteren.  Vervolgens ben ik een jaartje op wereldreis gegaan en heb ik heel veel ervaring opgedaan. Sinds kort werk ik weer voor Fysio Fast Fit. Ik doe veel medische personal trainingen, zowel bij kinderen als volwassenen. Verder geef ik medisch Pilates.


 Robin Post, personal/group trainer en sportmasseur

Mijn naam is Robin Post, woonachtig in Wieringerwerf. in 2018 studeerde ik af op het CIOS in Heerenveen/Leeuwarden. In 3 jaar heb ik mij breed georiënteerd in de sportwereld. In mijn 4de jaar ben ik mij meer gaan specialiseren in fitness en gezondheid. Ik werkte mee aan verschillende beweegprogramma's voor mensen met COPD en hart- en vaatziekte, maar begeleidde ook clienten met een lichamelijke beperking en topsporters.

Ik specialiseer mij momenteel in de krachtsport en dan met name gewichtheffen. Zelf ben ik uiteraard ook sportief, al vanaf mijn 5de was ik te vinden op de atletiekbaan, eerst bij de lokale club in Wieringerwerf en sinds een aantal jaar dagelijks in Heerhugowaard. Zelf doe ik het onderdeel kogelslingeren. Dit beoefen ik op een redelijk niveau en maak wekelijks aardig wat trainingsuren op de baan maar ook in het krachthonk. Naast al het sporten ben ik student aan de opleiding sport, management en ondernemen op de HVA en werk als fitness en groepslesinstructeur bij een sportschool in Medemblik en bij FYSIO FAST FITDion Wolters, personal trainer en voedingsdeskundige 

Ik ben Dion Wolters en werkzaam als voedingsdeskundige bij Fysio Fast Fit. Ik studeer voeding en dietetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en ben momenteel bezig met afstuderen. Ik help u graag bij het vinden van de juiste voeding voor uw lichaam. Van topsporter tot recreatief atleet en van jong tot oud. Een goede voeding is belangrijk en dat kan ik u haarfijn uitleggen!

Naast voeding geef ik ook training bij Fysio Fast Fit. Op dinsdag avond zet ik u aan het werk tijdens de bootcamp en daarnaast geeft ik personal training. 

Als je mensen traint moet je natuurlijk zelf ook wat doen. Ik heb in het verleden kort gedaan aan atletiek een daarna voetbal. De laatste jaren ben ik vaak te vinden in de sportschool waar ik telkens nieuwe doelen stelt, bod ybuilding, powerliften, gewichtheffen, niks is te gek! Jos de Jong, personal trainer I.O. 

Hoi ik ben Jos de Jong. Ik werk als aannemer en doe grote en kleine bouwprojecten, zoals onze eigen trainingsruimte Fysio Fast Fit in Slootdorp.

Daarnaast is mijn hobby fitness, mountainbiken, skieen, bodybuilden en vind ik het leuk om mensen te begeleiden bij het trainen. Ik assisteer Margreet regelmatig met haar patiënten. Momenteel ben ik druk bezig de studie Personal Trainer af te ronden. 

Fysiotherapie en Trainen gaan eigenlijk als een rode draad samen. Daarom werken wij als team samen om u zo snel mogelijk weer fit te krijgen en ook fit te houden. 


 


 

 

 

Configureer deze downloadwidget

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info