De Trainingsruimte Diensten

Binnen de trainingsruimte werken we met small group training.  Dit betekend dat we kleine groepjes trainen (4-8 personen) Zo is er voldoende aandacht en kunnen we iedereen goed begeleiden en motiveren. Verder bieden we ook personal training aan voor optimale 1 op 1 begeleiding. Tenslotte kunt u ook zonder begeleiding vrij trainen op afspraak. Dit is wel in overleg met de fysiotherapeut en na een screening en een sportmedisch onderzoek. KIDS FIT, gevarieerd trainingsprogramma voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar. Er wordt op een speelse manier getraind op een mix van conditie, kracht, lenigheid, motoriek en oefeningen uit de crossfiets. Er wordt ook veel aandacht besteed aan een goede houding. MAX 8 kinderen. 

TEENS FIT, Trainingsprogramma voor de leeftijdscategorie 13 t/m 18 jaar. Cardio Training, Kracht, Cross Fit oefeningen, buikspieren etc... alles komt aan bod in een leuke training. Elke week anders en op leuke muziek.

Max 8 personen

 

 


FAST FIT, 18 + TRAINING, hierbij net als bij de teens fit een combinatie van cross fit oefeningen, krachttraining, cardiotraining. Maar dan net ietsje zwaarder.... Ga je vermoeidheid te lijf en train je fit!!! Ook weer elke week een verassende work out. Ook deze training Max 8 personen. SENIOR FIT en MEDISCH FIT , trainingsprogramma voor de 55 + en mensen die een lichamelijke beperking hebben of herstellende van een operatie zijn. De training is iets minder intensief maar wel goed voor een fit en gezond lichaam, waardoor je een optimale weerstand bereikt, gewapend tegen virussen en ziektes. De training zal grotendeels uit cardio & krachttraining bestaan. Daarnaast aandacht voor de houding, lenigheid en coördinatie.  Ook weer Max 8 personen.

PILATES FIT, Bij Pilates fit wordt het hele lichaam getraind, met name de nadruk op de rompspieren. Kracht, lenigheid, coördinatie, stabiliteit en concentratie komen allemaal aan bod. Pilates Fit is voor jong en oud. Ieder traint op zijn eigen niveau. Het is eenvoudig, intensief en doeltreffend.  Pilates is ook zeer goed voor mensen met rug en houdingsproblemen. 


 

 BOOTCAMPTRAININGEN ZIJN BUITEN EN GESCHIKT VANAF 7 JAAR. 

 

 

 

 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info