Voeding

Naast fysiotherapie en trainingen bieden wij ook ondersteuning op het gebied van voeding aan. Bij onze 4ejaars student voeding en diëtetiek, Dion Wolters, kan je terecht om verschillende doelen te behalen.

Fysio Fast Fit biedt ondersteuning op het gebied van verschillende aspecten van de voeding. Het kan gaan om hulp bij afvallen of juist aankomen, maar ook kan je langskomen voor advies bij verschillende ziektebeelden zoals bijvoorbeeld Diabetes Mellitus of hypertensie. Daarnaast is kennis over voeding zeer belangrijk als je begint met sporten of als je met je sport een hoger niveau wilt bereiken. Voor advies over voeding bij sport kan je ook terecht bij Dion.

Wij werken in de vorm van trajecten en losse consulten. Als je doel bijvoorbeeld afvallen binnen een bepaalde periode is, beginnen we met een intakeconsult. Vervolgens maken wij een voorbeelddagmenu met variatielijst waarmee je aan de gang kan gaan. Daarna hebben wij elke 3 of 4 weken een vervolgconsult om metingen uit te voeren, progressie bij te houden en dingen die goed en slecht gaan te bespreken. Ook voor begeleiding met aankomen of coaching op het gebied van voeding bij het sporten kan je een traject aangaan. Je kan langskomen voor een los consult wanneer je algemene informatie of tips wil over voeding of de huidige voeding wil bespreken om te zien of die toereikend is.

  • Dion Wolters is nu bezig met zijn eindstage en eindscriptie aan de Hbo-opleiding voeding en diëtetiek.
  • Hij heeft een minorcertificaat Nutrition & Dietetics.
  • Hij heeft stagegelopen op de afdeling diëtetiek bij Omring locatie verpleeghuis Den Koogh.