Fysiotherapie

Fysio Fast Fit is er voor iedereen die fit wil worden en blijven. De focus bij Fysio Fast Fit ligt op bewegen. Wij geloven bijvoorbeeld sterk in de kracht van pre-revalidatie wat inhoud dat u voorafgaand aan een operatie al begint met trainen om te zorgen voor een spoedig verloop van uw herstel. (Top)sporters, kinderen en ouderen, iedereen kan terecht bij Fysio Fast Fit voor preventie, herstel, blessures en verbetering van uw houding.

”Fysiotherapie en training gaan als een rode draad samen”

Margreet Louwerse, is sinds 2011 eigenaar van Fysio Fast Fit in Wieringerwerf en sinds mei 2020 ook van een tweede trainings- en fysio ruimte in Slootdorp. Margreet werkt sinds 1999 in de fysiotherapie .

Margreet; ‘Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende studies over beweeggroepen gedaan, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart en Vaatziekten. Daarnaast heb ik de opleiding medisch personal trainer gedaan en verschillende cursussen zoals pilates, deep dry needling, tapetechnieken (4xT) en myofasciale release.’

De nieuwste technieken, 4xT en Dry Needling

4xT staat voor Testen, Triggeren, Tapen en Trainen. Bij Fysio Fast Fit maken we veel gebruik van deep dry needling en myofaciale release. Dit houd in dat we triggerpoints behandelen, waardoor spieren, fascie en daardoor gewrichten uiteindelijk hun functie terugkrijgen.