Team Fysio Fast Fit te Wieringerwerf

 

Team Fysio Fast Fit bestaat uit: Margreet Louwerse en Timothy van der Swaluw

hoekstraMargreet Louwerse

Margreet is sinds 2011 eigenaar van Fysio Fast Fit.  In 1999 is zij afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogerschool van Amsterdam.  Sindsdien deed zij vele waarnemingen en werkte zij in particuliere praktijken en sportscholen.  Verder deed zij verschillende studies over beweegprogramma's, waaronder Diabetes, Oncologie, COPD en Hart- en Vaatziekten.

Margreet is gespecialiseerd in de easytaping/curetaping/(medische)fitness/doelgroepen COPD, Cardio-vasculair, Diabetes, Oncologie/voeding en orthopedische- en neurologische klachten, dry needling for pain management.

De komende jaren zal Margreet zich blijven updaten om u met de beste zorg van dienst te zijn.

timothy1 e1559043796782Timothy van der Swaluw

Ik ben Timothy van der Swaluw, naast algemeen therapeut ben ik mij aan het specialiseren tot ouderen fysiotherapeut. Dit doe ik door middel van de master Geriatrie fysiotherapie. Hierdoor heb ik extra kennis over de behandeling van ouderen die een operatie hebben ondergaan, langdurig ziek zijn geweest en weer moeten aansterken en typische ouderdomsziekte zoals COPD, diabetes en artrose (slijtage) etc.

Naast ouderen behandel ik in de praktijk vaak sporters en mensen houdingsklachten. Zorgen dat u van uw klacht af raakt is de prioriteit, maar gedurende de behandeling wordt er ook aandacht geschonken het voorkomen van terugkomst van de klacht.
Afhankelijk van de klacht varieert de behandelmethode die gekozen wordt van informeren & adviseren tot training, manueel behandelen of tapen.
Zelf ben ik sportief ingesteld en regelmatig te vinden in de sportschool.

 

 

             

 

Fysio Fast Fit

Fysiotherapie te Wieringerwerf

Dorsmolen 13
1771 PA Wieringerwerf
06-42424694

Ons team

Margreet Louwerse

Eigenaar, algemeen therapeut en gespecialiseerd in o.a. easytaping

Eigenaar en naast algemeen therapeut gespecialiseerd in gespecialiseerd in de easytaping / (medische) fitness / COPD, Cardio-vasculair, Diabetes, Oncologie/voeding en orthopedische- en neurologische klachten, dry needling for pain management.

Timothy van der Swaluw

Algemeen therapeut en gespecialiseerd fysiotherapeut ouderen

Algemeen therapeut en gespecialiseerd fysiotherapeut ouderen (COPD, diabetes en artrose (slijtage) etc.)

Team

Contact

Bel ons via  06-42424694

Contact