Fysiotherapie Wieringerwerf

Welkom op de site van FYSIO FAST FIT, Fysiotherapie te Wieringerwerf.

FYSIO FAST FIT staat voor professionele fysiotherapie met een nieuwe stijl. Doordat er met de nieuwste technieken gewerkt wordt, heeft u direct effect en bent u verzekerd om zo snel mogelijk weer fit te zijn! Dit is vrij uniek.

En wie wil dat nou niet?

Heeft u bijvoorbeeld een operatie gehad, een sportblessure of beperkingen of klachten in uw werk, hobby of sport? Dan bent u van harte welkom bij FYSIO FAST FIT. Ook voor patiƫnten met diabetes, copd, hart- en vaatziekten en oncologie zijn er veel mogelijkheden die voor verbetering zorgen. Hierbij kunt u denken aan behandelingen tegen complicaties zoals bijv. kortademigheid, oedeem, littekenweefsel of verminderde conditie.

De fysiotherapie bij FYSIO FAST FIT bestaat uit een combinatie van myofasciale release, manuele technieken, easytaping, dry needling, core stability, educatie (life-style/ voeding) en medical fitness. Hierbij zijn de oefeningen functioneel en wetenschappelijk onderbouwd.

Afhankelijk van uw doelstelling krijgt u de juiste behandeling waardoor u snel weer klachtenvrij en fit wordt. Negentig procent van alle patiĆ«nten zijn binnen enkele behandelingen pijnvrij! . Hierdoor kan er snel aan herstel/opbouw gewerkt worden.

De fysiotherapeuten in deze praktijk hebben veel ervaring en zijn breed gespecialiseerd. Voor een afspraak voor fysiotherapie heeft u in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van de arts. Voor een sport- of ontspanningsmassage kunt u ook terecht.

Meer informatie vindt u op deze website. Mocht u vragen hebben of een afspraak wilt maken, dan kunt u mailen of bellen naar de praktijk. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is een gratis en ruime parkeergelegenheid achter de praktijk en de bushalte is op 100 meter schuin tegenover de praktijk te Wieringerwerf.

Nieuws

Fysio Fast Fit

Fysiotherapie te Wieringerwerf

Dorsmolen 13
1771 PA Wieringerwerf
06-42424694

Ons team

Margreet Louwerse

Eigenaar, algemeen therapeut en gespecialiseerd in o.a. easytaping

Eigenaar en naast algemeen therapeut gespecialiseerd in gespecialiseerd in de easytaping / (medische) fitness / COPD, Cardio-vasculair, Diabetes, Oncologie/voeding en orthopedische- en neurologische klachten, dry needling for pain management.

Timothy van der Swaluw

Algemeen therapeut en gespecialiseerd fysiotherapeut ouderen

Algemeen therapeut en gespecialiseerd fysiotherapeut ouderen (COPD, diabetes en artrose (slijtage) etc.)

Team

Contact

Bel ons via  06-42424694

Contact